Orígens de la Civilització

portadaimprimir

  • Títol: Orígens de la Civilització: l’Era dels Déus Emmascarats i els Reis Coberts (Manifest per una Civilització Democràtica vol. I)
  • Autor: Abdullah Öcalan
  • Preu: 15e
  • Publicació: Juny de 2016
  • 235 pàgines / 22cm x 14,2cm
  • Enquadernació rústica amb tapa dura
  • Idiomes: català i castellà

Tenim el gust de publicar, conjuntament amb Descontrol i Azadí Plataforma, l’obra més important d’Abdullah Öcalan (líder del PKK, Partit dels Treballadors de Kurdistan), tant en català com en castellà. L’obra s’anomena Manifest per una civilització democràtica i es compon de cinc volums. Cada llibre és independent dels altres, tot i que estan relacionats. En cada un s’analitza o desenvolupa en profunditat un tema determinat, però el conjunt dels cinc volums permet entendre tota la complexitat del nou paradigma polític: el Confederalisme Democràtic.

En aquest primer volum Öcalan investiga sobre els orígens de les grans estructures opressives: el patriarcat, l’estat i el capitalisme. Analitza com evoluciona la societat des de la prehistòria i quins mecanismes socials es creen per justificar l’opressió, les injustícies i la desigualtat.

Però abans també planteja qüestions al voltant del mètode científic, sobre quina metodologia d’investigació s’ha d’utilitzar per arribar a conclusions realment alliberadores.

En definitiva, és una obra complexa que posa les bases per a comprendre les seves propostes i anàlisis dels següents volums, que constitueixen també la defensa que va preparar per al seu judici.

D’altra banda, ha estat el primer llibre en què hem col·laborat activament amb Descontrol, conjugant els seus processos mecànics amb els nostres artesanals per oferir-vos una publicació de qualitat amb enquadernació rústica i tapa dura.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s